Nagarkot, dag 5
25 november 2024 - Nagarkot, Nepal
We verlaten de stad om 9.00 uur, het kost een uur om de stad uit te komen, de laatste kilometers zijn een bumpy road en we komen om 11.00 uur aa
n in Fort Resort, we worden hartelijk ontvangen met een kopje koffie en kunnen ons settelen op het terras met prachtig uitzi
cht op de Himalaya, wat een adembenemende plek en de rust is na het hectische Kathmandu heerlijk!
Het hotel heeft een mooie tuin, we gaan hier echt een middagje loungen met een paar potjes thee, er is niemand, we genieten van de rust. We hebben een prachtige kamer
We maken een korte wandeling in de buurt best pittig maar een beetje oefenen voor de trekking is niet verkeerd. Er liep spontaan een hond met ons mee.
Bij het eten worden we in een privé eetzaal gebracht en voorzien van wat warmte en ongevraagde lekkere hapjes, eigenlijk niet veel honger maar we laten het lekker over ons heenkomen.
Nog even dit: De nepalese mensen hebben een rare gewoonte om lekker te rochelen en fluimen 🤢

Ja, dat rochelen en fluimen herinner ik me nog......brrrr.......veel plezier. Prachtig daar he ?!