Schiphol dag 2
22 november 2024 - Schiphol, Nederland
Even wat over de inpakstress we weten al bijna een jaar dat we deze reis geboekt hebben en staan er 2 ruime koffers op Jeannette haar zolder, 1e keuze koffer is wendbaar met 4 wielen alles netjes ingepakt maar bleek niet dicht te gaan, mankement (of vol misschien), 2e koffer gehaald dat was een uur voor vertrek , alles overgepakt, 2 items geskipt en mooi dicht geritst, deze is van stof en 2 wielen, maar voldoet. Echter op station Assen verloor ze al een onderdeel, ik slap van de lach. We sleurden ons de trein in, koffer reed niet goed, verstoorde reizigers, aangekomen in Hoofddorp nog een stuk koffer kwijt, dat wordt een nieuwe kopen.
We zijn mooi op tijd op Schiphol, in vertrekhal 3 horen we 1 uur vertraging 😔, we zorgen in ieder geval dat we de koffers kwijt zijn, alles wordt doorgeboekt dus daar geen zorgen over.
Het is erg druk op Schiphol, ondanks geboekte tijdslot doen we er een klein uur over.
We willen graag in de aspire lounge ook daar is hetwachten, we laten ons op wachtlijst zetten zal wel uurtje duren, maar we zijn wel nieuwsgierig hoe de lounge eruitziet.
We zijn bij de gate 16.10 vertraagd vertrek naar Istanbul , helaas gaan we dat ook niet redden (vliegtuig staat nog steeds aan de grond om 16.45 uur)
maar we zitten en ruim op tijd voor de overstap naar Kathmandu, tot later!
Pap en mam:22 november 2024gelezen!
Annelies:27 november 2024Oeps!